lines top lines left lines bottom

Agenda

24 aug

Systemisch bekeken: Familie & organisatieopstellingen

woensdag 24 augustus 2022, 9:00 tot 12:30

Je maakt kennis met systemisch werk in een kleine groep op een ontspannen locatie. We nemen je mee in een opstelling als vraaginbrenger of als representant en doen korte systemische oefeningen.

Tijdens deze ochtend ga je in een beperkte groep 'snuffelen' aan systemisch werk. Je wordt uitgenodigd om eens kennis te maken met jouw eigen familie of organisatiesysteem. We gaan 1 grote opstelling doen van een vraaginbrenger. Je gaat de kracht van een opstelling en representantenrol meemaken, en gaat ervaren hoe je daarmee diep inzicht krijgt in hoe dynamieken in jouw omgeving je belemmeren of juist helpen. We nemen je kort mee in de achtergrond van systemisch werk, en je krijgt de kans om ook jouw volgende ontwikkelstap te ervaren.

Je bent van harte welkom, ook samen met vriend(inn)en of collega's.

Investering: € 95,-- als deelnemer, of € 175,-- als vraaginbrenger. Prijzen zijn excl 21% btw.

17 sep

Deepdive Ondernemerschap

zaterdag 17 september 2022, 9:30 tot 17:00

In een kleine groep met mede-ondernemers onderzoek je belangrijke thema's om jouw onderneming krachtig neer te zetten. Vraagstukken rondom klanten, producten samenwerkingspartners en ontwikkelrichtingen komen aan bod.

Een dag uitzoomen op jezelf en jouw of jullie onderneming. 

  • We maken tijd en ruimte om door middel van verschillende oefeningen te reflecteren op jezelf en je onderneming
  • Je verdiept op jouw persoonlijke vraagstuk met betrekking tot jouw onderneming, en leert van de vraagstukken en ontwikkelprocessen van andere ondernemers.
  • Je gaat ervaren welke systemische dynamieken er via jou in de onderneming zitten en welk effect dat heeft op jouw klanten en samenwerkingspartners. Met oefeningen ga je ervaren welke stappen jij kunt zetten om je onderneming in de volgende fase te brengen.

Je bent van harte welkom, ook samen met samenwerkingspartners.

Investering: € 300. Prijzen zijn excl 21% btw.