lines top lines left lines bottom

Brondagen

Even uit je vertrouwde omgeving de tijd nemen met anderen. In een kleine groep maken we ruimte om te herbronnen. 's Avonds ga je ontspannen en ook wakker naar huis. Dit bieden de Brondagen jou.

Familieopstellingen

Krachtige werkvorm waarbij onderliggende patronen en dynamieken uit jouw familiesystemen zichtbaar worden en hoe jij je daartoe verhoudt. Je krijgt zicht op patronen waar aandacht heengaat en waar je onbewust voortdurend druk mee bent. Het helpt je om te doorvoelen wat je achter je kunt laten en los mag laten.

Deepdive

Op een themadag (Deepdive) gaan we systemisch in een kleine groep aan de slag. Er zijn opstellingen, maar ook korte systemische oefeningen in subgroepen. Na de dag ontvang je thuis een follow-up in de vorm van reflectie vragen en gesproken meditatie, zodat je jouw ervaring kunt integreren in je dagelijks leven.

De agenda vind je hier

Retraite

De echte chek-in bij jezelf. Buiten in de natuur, tijd maken om naar binnen te keren en te ontdekken wat jij nodig hebt om in het dagelijks leven te kunnen afladen en opladen. Er is veel ruimte om zelf te onderzoeken wat jou past, jou verder helpt en te doen waar je thuis niet aan toe komt. En we luisteren naar elkaars ervaringen en tips.

Twee dagen met oefeningen die je laten verdiepen, inzicht bieden en doen ontspannen. We werken met natuurcoaching, geleide meditaties en verbindende sessies rond het kampvuur. Ik reik je verschillende tools aan, waar je direct wat aan hebt. Veelal met de uitkomst uit je hoofd en in je lijf te landen. Op een mooie, ruime plek in de natuur: even helemaal weg, maar wel weer slapen in je eigen bed.

Het aanbod vind je hier

Brondag 'Intensive'

In deze setting met gelijkgestemden kunnen patronen en belemmeringen zacht zichtbaar worden. In een intensief samenzijn kom je in korte tijd op een andere laag. Je leert van elkaar, fungeert als elkaars spiegel en kan op een nieuwe manier geraakt worden. Een prettige omgeving waarin iedereen op zijn/haar kwetsbaarst mag zijn. 

Een overzichtelijke intensive van 9:00 tot 21:00. In dit proces kunnen we diep gaan, maar zullen we ook de lichte kant niet uit het oog verliezen. Onderzoeken en spelen, herkennen en erkennen, waarbij ik vanuit mijn ervaring verbind en verdiep. De dag is geheel verzorgd met vers en gezond eten en drinken (incl. lunch en diner).

Kijk hier voor het aanbod