lines top lines left lines bottom

Brondagen & Opstellingen

Even uit je vertrouwde omgeving de tijd nemen met anderen. In een kleine groep maken we ruimte om te herbronnen. 's Avonds ga je ontspannen en ook wakker naar huis. Dit bieden de Brondagen jou.

Kijk ook op de website GetGrounded voor de agenda; er is maandelijks aanbod!

Familieopstellingen

Krachtige werkvorm waarbij onderliggende patronen en dynamieken uit jouw familiesystemen zichtbaar worden. Je krijgt zicht op patronen en helpt om te doorvoelen wat je achter je kunt laten en los mag laten. We nemen je mee in een opstelling. Daarnaast krijgt iedereen de kans om in systemische oefeningen eigen vraagstukken aan te gaan.

Je kunt op deze ochtend ook kennismaken met systemisch werk als je daar nog niet bekend mee bent. We werken in een kleine groep en op een laagdrempelige manier. Tegelijkertijd verdiepen we in korte tijd en raken we zo veel lagen aan. We maken ruimte voor wat er bij iedere deelnemer leeft. Na deze ochtend voel je wat systemisch werk is en hoe het kan doorwerken in jouw dagelijks leven.

Het aanbod vind je hier

Deepdive

Op een Deep Dive gaan we systemisch in een kleine groep aan de slag. In deze setting met gelijkgestemden kunnen patronen en belemmeringen zacht zichtbaar worden. In een intensief samenzijn kom je in korte tijd op een andere laag.

Er zijn opstellingen, maar ook korte systemische oefeningen in subgroepen. Je leert van elkaar, fungeert als elkaars spiegel en kan op een nieuwe manier geraakt worden. Na de dag ontvang je thuis een follow-up, zodat je jouw ervaring kunt integreren in je dagelijks leven. De dag is geheel verzorgd met vers en gezond eten en drinken.

Het aanbod vind je hier

Ontspannings Retraite

De echte chek-in bij jezelf. Buiten in de natuur, tijd maken om naar binnen te keren en te ontdekken wat jij nodig hebt om in het dagelijks leven te kunnen afladen en opladen. Er is veel ruimte om zelf te onderzoeken wat jou past, jou verder helpt en te doen waar je thuis niet aan toe komt. En we luisteren naar elkaars ervaringen en tips.

Twee dagen met oefeningen die je laten verdiepen, inzicht bieden en doen ontspannen. We werken met natuurcoaching, geleide meditaties en verbindende sessies rond het kampvuur. Ik reik je verschillende tools aan, waar je direct wat aan hebt. Veelal met de uitkomst uit je hoofd en in je lijf te landen. Op een mooie, ruime plek in de natuur: even helemaal weg, maar wel slapen in je eigen bed.

Kijk hier voor het aanbod