lines top lines left lines bottom kopje koffie

Over mij

Bij Buro Bron werk ik vanuit de overtuiging dat alles er al is. Ik help je zien waar je nog niet hebt kunnen kijken, zodat je steeds dichterbij komt bij wie jij in de kern bent. Dit doe ik met een praktische en diepgaande aanpak. Ik werk persoonlijk en op maat, scherp en sensitief en altijd vanuit wat zich aandient in het moment.


Mirjam van Keulen (1983)

Ik ken de reis van hoofd naar hart heel goed. De inzichten en ervaringen die ik opdeed geven me handvatten jou te spiegelen.

Naast een universitaire studie Psychologie, heb ik o.a. een meerjarige opleiding tot trainer Persoonlijk Leiderschap gevolgd en de opleiding Systemisch werk en Familie Opstellingen bij het BHI afgerond.

Ik werk sinds 2015 als zelfstandig coach. Op dit moment werk ik ook twee dagen als studentpsycholoog in Amsterdam. Linkedin

Met Bas en onze dochters Lune en Mijs woon ik in Utrecht.

In mijn werk voor Buro Bron doe ik wat ik het liefste doe, mijn sensitiviteit en doelgerichtheid inzetten om jou verder te brengen. Ik ben direct, voel wat aandacht vraagt en ga hier concreet met jou mee aan de slag. Zo komen we samen snel tot de kern, jouw kern.

Ik put uit verschillende bronnen, zoals: Systemisch Werk, Opstellingen, Voice Dialogue, Reiki, ACT, Themagecentreerde interactie (TGI), Deep Democracy en Transactionele Analyse. Creatieve werkvormen, de natuur en mijn intuïtie zijn essentiële pijlers in mijn begeleiding. 

Ben je klaar om in beweging te komen of verlang je naar even herbronnen? Kom langs!