lines top lines left lines bottom kopje koffie

Over mij

Buro Bron werkt vanuit de overtuiging dat alles er al is. Ik help je zien waar je nog niet hebt kunnen kijken, zodat je steeds dichterbij komt bij wie jij in de kern bent. Dit doe ik met een praktische en diepgaande aanpak. Ik werk persoonlijk en op maat, scherp en sensitief en altijd vanuit wat zich aandient in het moment.


Buro Bron is een coachpraktijk waar je met jezelf aan de slag gaat en praktische stappen maakt. In deze tijd van constante verandering en vele prikkels, kun je hier inchecken bij jezelf. Ik zoek met jou naar de lagen onder je gedrag en breng je uit je hoofd, in je lijf. 

Ik put uit verschillende bronnen, die ik op een effectieve manier inzet, zoals: Systemisch Werk, Voice Dialogue, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Themagecentreerde interactie (TGI), Transactionele Analyse, NLP, Deep Democracy en Theory U. Creatieve werkvormen, de natuur en mijn intuïtie zijn essentiële pijlers in mijn begeleiding. 

Mirjam van Keulen (1983)

In mijn werk voor Buro Bron doe ik wat ik het liefste doe, mijn sensitiviteit en doelgerichtheid inzetten om jou verder te brengen. Ik help je uit je hoofd, terug naar je stevige basis. Ik ben direct, voel wat aandacht vraagt en ga hier concreet met jou mee aan de slag. Zo komen we samen snel tot de kern, jouw kern.

Met Bas en onze dochters Lune en Mijs woon ik in Utrecht. Naast een studie psychologie, heb ik een opleiding tot trainer persoonlijk leiderschap gevolgd en de opleiding familie opstellingen afgerond. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig trainer en coach. Linkedin

Buro Bron is ontstaan uit een achtergrond waarin de passie voor groei en ontwikkeling centraal stond. De eettafel is de plek waar, vroeger en nu, de verdiepende gesprekken nooit ophouden. Vanuit het enthousiasme zelf te blijven ontwikkelen en anderen daarin verder te brengen, leg ik een stevige basis voor Buro Bron. 

Ben je klaar om in beweging te komen of verlang je naar even herbronnen? Kom langs!