lines top lines left lines bottom

Coaching

Er zijn van die momenten dat het fijn is dat iemand je een stap verder helpt

Je merkt dat je vastloopt en zelf die nieuwe beweging niet kan maken. Of je blijft gedrag herhalen, terwijl je het eigenlijk anders wil. Spelen er vragen bij jou als: waar sta ik nu, waar wil ik naar toe? Hoe kom ik dichter bij wat ik echt wil? Waarom ga ik telkens over mijn eigen grens? Hoe krijg ik meer helderheid en rust in mijn hoofd? 

De sessies brengen je dichtbij jezelf, terug naar je lichaam met je voeten op de grond

Ik kijk graag met je mee en ga aan de slag met wat voor jou essentieel is. In alle rust onderzoeken we wat er speelt en vertragen we waardoor we snel tot de kern komen. Ik werk met krachtige werkvormen als voice dialogue, systemische coaching en visualisaties. Hierdoor kunnen we werken in de ervaring, waar zoveel meer gebeurt dan wanneer we er enkel over blijven praten. Je krijgt helder waar je op wil focussen. Komt weer in contact met dat wat voor jou belangrijk is. Je ervaart meer ruimte om nieuwe stappen te zetten. En meer inzicht in dieper liggende patronen.

Tijdens een intake krijgen we scherp wat jouw vraag is

Een moment om te kijken of er een wederzijdse klik is en te ervaren hoe ik werk. We gaan aan de slag in sessies van 1,5 uur op een locatie in Utrecht. Samen met jou kijk ik hoe het traject er uit gaat zien. Vaak bestaat dit uit ongeveer 5 gesprekken, met tussentijds oefeningen waar je zelf mee aan de slag gaat.

Tarief voor een coachsessie is €165,- 

Zakelijk tarief of tarief dat via werkgever vergoed wordt in overleg